Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013

Δέκα Μυστικά και Συμβουλές για να διαλέξετε το Τέλειο Νυφικό!


Σε αυτό το άρθρο αγαπημένες μας φίλες και μέλουσες νυφούλες, θα σας παρουσιάσουμε δέκα μυστικά και συμβουλές, που μαζέψαμε μετά από έρευνα σε επαγγελαμτίες με μεγάλη εμπειρία, σχετικά εμ την επιλογή του απόλυτου γαμήλιου αντικειμένου, του νυφικού σας!

Όμορφο Ξεχωριστό Νυφικό
1. Να ξεκινήσεις νωρίς την έρευνα επιλογής νυφικού είτε για την αγορά είτε για ην ενοικίασή του. Είναι πιθανό να χρειαστεί κάποιες επιδιορθώσεις, γι’ αυτό καλό είναι να έχεις το απαιτούμενο χρονικό περιθώριο.

2. Δοκίμασε και νυφικά που δε σου ¨γεμίζουν το μάτι¨. Πειραματίσου. Πολλές φορές, αλλιώς φαίνεται ένα ρούχο πάνω σε μια κρεμάστρα ή και σε μια ψεύτικη κούκλα και αλλιώς μεταμορφώνεται πάνω σου. Γι’ αυτό, κάνε και μια φορά το χατίρι της μαμάς ή και της πεθεράς – αν το πληρώνει εκείνη – δοκίμασε και το νυφικό που τις αρέσει, μόνο μια πρόβα είναι.

3. Η νύφη πρέπει να αποφεύγει τις υπερβολές. Όχι επειδή παντρεύεσαι μια φορά – πράγμα που κανείς ποτέ δεν ξέρει – να τα φορέσεις όλα και μάλιστα να είναι και βαριά, παραφορτωμένα και ¨εντυπωσιακά¨ (νυφικό, κουάφ, πέπλο, γάντια ….). Δεκτόν, είσαι νύφη. Ούτε λιτό που να αγγίζει τα όρια του φτωχού, αλλά ούτε και υπερβολικό.

4. Να καθορίσεις εξ’ αρχής το ποσό που θα διαθέσεις (το λεγόμενο budget), αφενός γιατί κάποιοι οίκοι το ρωτούν πρώτο απ’ όλα για να ξέρουν ποια κομμάτια τους θα σου δείξουν και αφετέρου για να ξέρεις εσύ  προς ποια κατεύθυνση θα κοιτάζεις .

5. Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που θα πρέπει να γνωρίζει η νύφη, είναι το ύφος και το στυλ του κάθε οίκου και του κάθε σχεδιαστή (ιδιαίτερα των επωνύμων). Καλό είναι, λοιπόν, να κάνεις την έρευνα σου μέσω περιοδικών ή και του διαδικτύου και να αποκλείσεις αυτούς που δεν σε ενδιαφέρουν. Έτσι κερδίζεις πολύ από τον πολύτιμο, για την εποχή εκείνη, χρόνο σου.

Μυστικά και Συμβουλές για να διαλέξεις το τέλειο νυφικό

6. Να επισκεφτείς αρκετούς οίκους, το πολύ οχτώ. Να αποφύγεις, όμως, τα υπερβολικά ραντεβού. Δε θα σε βοηθήσουν, μάλλον θα σε μπερδέψουν και σίγουρα δε θα θυμάσαι ποιο νυφικό ήταν που.

7. Να φροντίσεις το νυφικό που επιλέγεις να αντιπροσωπεύει το χαρακτήρα σου και να κολακεύει το σωματότυπό σου. Μην ξεχνάς ακόμα κάτι. Με το νυφικό θα πρέπει να χορέψεις, να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας και γενικά να είσαι όσο το δυνατό ευκίνητη.

8. Ένα πολύ σημαντικό είναι και τα άτομα που θα σε συνοδέψουν στις πρόβες του νυφικού. Καλό είναι τα άτομα αυτά να μην υπερβαίνουν τα τρία και να είναι σε όλες τις πρόβες τα ίδια, για να γνωρίζουν και να έχουν εικόνα και κατ’ επέκταση άποψη για όλα τα νυφικά που δοκίμασες.

9. Καλό είναι πριν να ξεκινήσεις τις πρόβες στους διάφορους οίκους, να έχεις πάρει ήδη μια ιδέα (γιατί όχι και αποκόμματα) από περιοδικά, ώστε να ξέρεις – όσο είναι αυτό δυνατό – τι ονειρεύεσαι, ποια  στοιχεία σ’ αρέσουν στο μπούστο, στη φούστα, αν σ’ αρέσει φόρεμα, ποιο ύφασμα κ.λπ.

10. Αν πάλι, επιλέξεις να ράψεις το νυφικό σου και όχι να το νοικιάσεις, να προσέξεις ποιον θα επιλέξεις. Να είναι κάποιος που θα σου εμπνέει εμπιστοσύνη, να υπάρχει χημεία, επικοινωνία, άνεση και εμπιστοσύνη μεταξύ σας.

Είμαι σίγουρη ότι κάπου τα έχεις ξανακούσει όλα αυτά. Ο σκοπός είναι να τα έχεις όλα μαζεμένα σε ένα μέρος και κάνοντας μια μικρή λίστα να πετύχεις αυτό που πάντα ήθελες: ένα ονειρεμένο μυφικό για το γάμο σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου